Hvad har kunderne sagt

Rasmus Riel er singer-songwriter med et talent i gåsehuds-klassen. Rasmus skriver og synger sine sange med sjælden følsomhed, ærlighed og eftertænksomhed – ofte med udgangspunkt i sit eget liv.

                                   - UNICEF

Fantastisk og nærværende guitarist!

Rasmus Riel spiller og synger fantastisk. Han fik stor ros fra vores gæster, som spurgte, hvor vi havde fundet ham. Ud over at levere en fantastisk optræden er Rasmus meget nærværende. Når man kiggede over på ham, så storsmilede han tilbage. Det gjorde, at man kunne mærke, at han havde lyst til at være der. Rasmus Riel får vores allervarmeste anbefaling.

Anmeldt af Anja Amdahl-Jensen d. 1. juni 2018

60 personer kan ikke tage fejl 👍

Dejlig sangstemme, sublim guitar spil, velforberedt, ramte 100% os og vores gæster. Var helt bestemt med til at gøre vores dag til noget specielt. 
1000 tak Rasmus 👏👏👏

Anmeldt af Jan Vransø d. 27. maj 2018

Super god

Rasmus er super dygtig, han spillede til vores søns konfirmation. 
Alle vores gæster var vilde med ham. Kan klart anbefale Rasmus.

Anmeldt af Liza Horsdal d. 10. april 2018

Gennemført præstation 

Vi brugte Rasmus som gave til vores gæster i forbindelse med vores bryllup 8/9-18, hvor han fortolkede 4 udvalgte numre - Rasmus lavede en gennemført og flot præstation - vi og vores gæster var meget begejstrede. Rasmus er super behageligt menneske og top professionelt - vi kan kun give Rasmus vores varmeste anbefalinger 

Anmeldt af Grethe Marburger d. 9. september 2018

Lørdag d. 4/10 blev uforglemmelig. Det var en stor oplevelse at høre Rasmus Riel fortolke Beatles. Gæsterne var mindst ligeså betagede af Rasmus’ optræden, som min kone, Anette, og jeg var.

                                              - Per Toni

Lige i skabet!

Rasmus formåede at matche perfekt de ønsker, jeg havde beskrevet i vores indledende dialog og tilmed toppe dem med hans egen fortolkning af, hvad der ville virke godt - og så synger/spiller han virkelig dejligt og er i øvrigt super-sympatisk

Anmeldt af Bolette Haslev-Hansen d. 20. august 2018

Dejlig musik

Perfekt musik til vores søns konfirmation, hvor vi sad hele eftermiddagen og spiste og hyggede os. Rasmus sørgede for den perfekte stemning og alle gæster elskede ham og hans musik. Tusind tak - vi vil anbefale dig til hver en tid ;) 

Anmeldt af Linda d. 13. maj 2017

Top performance, super bryllupsindslag

Et stort tak til Rasmus, der med ildhu og kunstnerisk frihed veloplagt leverede et super godt indlæg, hvor historier, fortællinger i Rasmus egne tolkninger blev pakket ind og foldet ud med fantastiske musikalske indslag der rørt os og flere gæster. Optakten og processen med Rasmus hvor vi talte om mange ting, gav mig fra første færd en stor tryghed og stærk fornemmelse af at være i gode hænder båret af stor indlevelse i projektet. Fantastisk musiker og sanger der ramte plet og gjorde vores aften og fest endnu mere uforglemmelig, tak Rasmus. 

Anmeldt af Michael Blohm d. 25. september 2018

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now